Nehoda v Motešiciach sa skončila tragicky, predchádzanie tatrovky sa stalo vodičovi osudným

23.10.2024 (SITA.sk) – Tragický koniec mala dopravná nehoda, ktorá sa stala v utorok 22. októbra v poobedňajších hodinách došlo na ceste II/516 v katastrálnom území obce Motešice v Trenčianskom okrese.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Petra Klenková, podľa zistení 59-ročný vodič osobného vozidla Suzuki pri predchádzaní nákladného vozidla Tatra v pravotočivej zákrute zišiel vľavo mimo cestu, následne strhol vedenie vpravo, dôsledkom čoho sa dostal s vozidlom do šmyku. Auto zišlo vľavo mimo vozovku, kde sa viackrát prevrátilo a ostalo stáť v poli na kolesách.

„Vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. Vo vozidle sa okrem vodiča nachádzala 49-ročná spolujazdkyňa, ktorá neutrpela žiadne zranenia,“ popísala hovorkyňa s tým, že polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Dopravná nehoda, Tragická dopravná nehoda, trenčianska polícia
Zdroj: SITA.sk – Nehoda v Motešiciach sa skončila tragicky, predchádzanie tatrovky sa stalo vodičovi osudným © SITA Všetky práva vyhradené.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

%d blogerom sa páči toto: